Sagenschuur

Centraal op Landgoed Schuilenburg staat het bouwhuis uit 1727. Onderdeel van dit bouwhuis is de Sagenschuur. Deze schuur is dé locatie voor uw uitstapjes en (thema)feesten. Ontdekt de vele mogelijkheden.

Gezelligheid in een historische sfeer

De Sagenschuur herbergt de gezelligheid van het vroegere boerenleven en de unieke geschiedenis van het landgoed. Vroegere tijden komen weer tot leven in de beelden. De schilderijen geven de historische sfeer weer. Ook de vondsten en opgravingen staan tentoongesteld. Naast de gezelligheid van de Sagenschuur kunt u een wandelen over het oude kasteelterrein en genieten van de prachtige omgeving bij de rustpunten op het terrein.

Verken het Reggedal

Landgoed Schuilenburg is niet alleen tijdens feesten geopend. U bent ook welkom voor verkenningstochten in de omgeving van het Reggedal en Hellendoorn met de auto, fiets of paard. Een fietsoplaadpunt is aanwezig.

Het is ook mogelijk om een boottocht te maken op een fluisterboot op rivier de Regge. Deze rivier heeft een breedte van 23 meter en met haar prachtige oevers en landschappen is de tocht over de Regge dan ook een echte aanrader.